Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Het boeiendste tuincentrum van Antwerpen

Zoekt u een tuincentrum in Antwerpen? Gevonden! Bij Rijmenants vindt u alles wat ook maar een beetje met uw tuin of uw interieur te maken heeft.

Decoratie

Meubelen

Vijver en dier

Specialiteiten

Uw tuincentrum in Antwerpen maakt al uw dromen waar

Een zwoele zomerdag? Dan: buiten relaxen in de zachte tuinzetels, tussen het groen? En s avonds genieten van een uitgebreide barbecue. Heerlijk toch?

Zoekt u een tuincentrum in Antwerpen dat uw dromen waarmaakt? Kom naar Rijmenants. Al meer dan dertig jaar bieden we alles wat ook maar een beetje met uw tuin te maken heeft, tegen scherpe prijzen.

Uw tuincentrum in Antwerpen: alles voor uw huisdier

Hebt u een huisdier? Dan wilt u alleen het beste voor uw lieveling. Bij Rijmenants vindt u dierenhokken, dierenverzorging en dierenspeelgoed. Om van de ruime keuze dierenvoeding nog maar te zwijgen. U ontdekt aangepaste voeding voor elk dier. Weet u niet goed wat uw huisdier allemaal nodig heeft? Dan helpen wij u graag. Dit tuincentrum in Antwerpen neemt zijn taak ernstig.


Uw tuincentrum in Antwerpen: ook voor uw interieur

Wie dacht dat een tuincentrum in Antwerpen alleen spullen voor uw tuin verkocht, krijgt ongelijk. Want we hebben ook een afdeling voor uw interieur. Serviezen, kaarsen, decoratie, lampen, meubelen, noem maar op. Ook tafellinnen of schilderijen en spiegels ontdekt u bij Rijmenants . Kom eens langs, en verbaas u over het aanbod.

Op zoek naar spullen voor uw tuin of interieur?
U vindt ze zeker bij Rijmenants, het leukste tuincentrum van Antwerpen.
© 2012-2017 Rijmenants NV
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Rijmenants NV
Liersebaan 121
2240 Massenhoven
Tel.: +32 34844484
Fax: +32 34640206
Contacteer ons